Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'ten Nigel de Jong'a komando eğitimi!
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Nigel de Jong ile görüşüp, "En güçlü zamanında dönmeni istiyorum" dedi. Tecrübeli ön libero Nigel de Jong, hocasının kararı üzerine günde tam 3 saat boyunca özel bir çalışma programı uygulamaya başladı.
Galatasaray'ın, sakatlık nedeniyle vazgeçtiği Cheick Tiote'den sonra gözdesi olan ve transfer edilen Nigel de Jong, geçirdiği sakatlık ve takıma girememesi nedeniyle kafalarda soru işaretleri bırakmıştı.
Antalyaspor maçında da oynayamayacak olan oyuncunun durumu endişe yaratsa da gerçek ortaya çıktı. Nigel de Jong'un, 'komando eğitimi' aldığı öğrenildi. Söz konusu çalışma programının oluşturulmasında ise Galatasaray'ın teknik patronu Jan Olde Riekerink'in parmağı var.
"TEMPO VE GÜÇ DEPOLAMALISIN"
Nigel de Jong ile görüşen Galatasaray'ın hocası Jan Olde Riekerink, "Takım için çok önemlisin. Hazır hale gelene ve en güçlü halinle dönene kadar çalışmanı istiyorum. Tempo ve güç depolamalısın" dedi.
10 gündür özel program dahilinde günde tam 3 saat çalışan Nigel de Jong'un, bu nedenle idmanlarını Galatasaray futbol takımından ayrı sürdürdüğü öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"


























