Galatasaray teklif yaptı ama Norwich'i seçti
Napoli'nin Alman sağ kanat oyuncusu Amin Younes, çeşitli Rus kulüpleri, Galatasaray ve Norwich City'den gelen teklifler sonrası kararını verdi: İngiltere!

Galatasaray'ın da teklif yaptığı Napoli'nin Alman yıldızı Amin Younes, tercihini Norwich City'den yana kullandı.
İtalya basınında yer alan haberlere göre; Amin Younes, kendisine talip olan kulüplerden 3 milyon euro net maaş istedi. Bu talep üzerine Werder Bremen ve Köln gibi kulüpler Younes'ten vazgeçti. Galatasaray, birkaç Rus kulübü ve Norwich, Napoli'nin 2.5 milyon euro kiralama bedeli istediği oyuncuya tekliflerini yineledi.
Yapılan pazarlıklar sonucu Napoli 1.5 milyon euro kiralama ve 7 milyon euro satın alma opsiyonuna kadar talebini geri çekti. Bu şartları da kabul eden tek kulüp olan Norwich, Younes transferinde sona geldi.
Younes'in de Norwich City'i Ajax'tan takım arkadaşı Tim Krul, Alman oyuncular Christoph Zimmermann, Lukas Rupp, Tim Klose, Tom Trybull, Moritz Leitner, Mario Vrancic, Onel Hernandez ve Ralf Fahrmann gibi isimlerin bulunması nedeniyle tercih ettiği vurgulandı.
Napoli'nin Ajax'tan bonservis ödemeden transfer ettiği 26 yaşındaki sağ açık Amin Younes, bu sezon 7 maçta toplam 148 dakika süre aldı ve skora katkı sağlayamadı.
Norwich City, 23 haftası geride kalan İngiltere Premier Lig'de 17 puan ile son sırada yer alıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic
