Galatasaray taraftarları şampiyonluğu deniz dibinde kutladı
Fethiye'de taraftarlar, Galatasaray'ın kazandığı şampiyonluğu denizin dibinde kutladı. Mauro Icardi için de özel pankart açıldı.
Anadolu Ajansı
Fotoğraf : AA
Galatasaray'ın bu yıl Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmasının ardından taraftarlar, Fethiye'de deniz dibinde pankartlı kutlama yaptı.
Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği yetkilileri, Galatasaray'ın şampiyonluğunu su altında kutlamak için ilçede dalış okulu işleten Önder Diktaş'a ulaştı.
Dalış teknesiyle Dalyan Koyu'na açılan grup, su altında "Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet'in Galatasaraylı çocuklarıyız" yazılı pankart açtı. Etkinlikte "Şampiyon Galatasaray" yazısı ve Mauro Icardi'nin fotoğrafı yer aldı.
Diktaş, AA muhabirine, kendisinin de Galatasaraylı olduğunu, takımının şampiyonluğunu deniz dibinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız



























