Galatasaray taraftarının yeni prensi; Roberto Mancini
Galatasaray'da eski teknik direktörlerden kulübe dava açanlar taraftarın tepkisini çekerken, Roberto Mancini ise övgülere boğuldu.
Sabah
Galatasaray'da eski teknik direktörlerden kulübe dava açanlar taraftarın tepkisini çekerken, Roberto Mancini ise övgülere boğuldu.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, Aslan'a 7 milyon euro'luk tazminat davası açan Cesare Prandelli ile 1.5 milyon euro'sunun peşine düşen İgor Tudor'a tepki gösterdi.
Taraftarlar, sarı-kırmızılılardan tazminatsız ayrılan Roberto Mancini'nin sosyal medya hesaplarına ise "Adamsın" yazısını yolluyor. Ünal Aysal döneminde gönderilen Mancini, 9 milyon euro tazminat hakkı olmasına rağmen "Kulüp bu durumdayken para almam" diyerek gönülleri feth etmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Wolverhampton küme düştü!

Bournemouth, teknik direktör Rose ile 3 yıllığına anlaştı

Chelsea için Diego Simeone iddiası!

Chelsea, Garnacho'yu satmak istiyor

Juventus, Muani'den vazgeçmiyor!

Szoboszlai'den yeni sözleşme açıklaması

Ibrahima Konate: "Liverpool'da kalmaya yakınım"

Erling Haaland: "Karım bunu sevmiyor!"

Alvaro Arbeloa: "Geleceğim için endişe etmiyorum"

Griezmann'dan final sonrası duygusal mesaj: "Geri döneceğiz"























