Galatasaray taraftarından Sinan Gümüş'e tepki
Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe derbisi öncesindeki bir videoda kendilerine "hepsi Suriyeli" diyen Sinan Gümüş'e tepki gösterdi.
Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar takımı yolcu ederken, Mbaye Diagne'nin paylaştığı videoda Sinan Gümüş'ün "Hepsi Suriyeli yemin ediyorum" dediği duyuldu ve bu sözler taraftarın tepkisini çekti.
Sinan Gümüş, yedek kulübesinde başladığı maçın 78. dakikasında Ndiaye'nin yerine oyuna dahil oldu ve 90+9. dakikada bir de sarı kart gördü.
MAÇ SONRASINDA ÖZÜR DİLEDİ
Sinan Gümüş, maç sonrasında paylaşım yaptı ve, "Kesinlikle kötü niyetle olmayan bir sözümün yanlış anlaşılmasından dolayı çok ama çok üzgünüm. Kırdığım, üzdüğüm kimse varsa hepsinden özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!























