Galatasaray taraftarından Konya çıkarması: "Ne olursan ol gel"
24. şampiyonluk için 1 puana ihtiyacı olan Galatasaray'da taraftar ayağa kalktı. Konya uçaklarında yer kalmazken pazar günkü maç için otobüs ve trenle de binlerce futbolsever akına hazırlanıyor.

99 puanla en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde olan Galatasaray'da, taraftarı şampiyonluk heyecanı sardı.
Süper Lig'in son haftasında Konyaspor deplasmanına çıkacak olan sarı-kırmızılı oyunculara destek olmak ve 24. şampiyonluk kutlamalarında yer almak için taraftar da harekete geçti. Fenerbahçe yenilgisinin ardından kendine gelen futbolseverler, pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda bulunmak için organize oldu.
Kurallar gereği 2 bin kontenjan ayrılan 42 bin kişilik statta daha fazla yer bulmak için taraftarlar kolları sıvadı. İstanbul ve çevre illerden hafta sonu Konya'ya akın olacak. İstanbul-Konya uçuşlarında yer kalmadı. Taraftar grupları otobüs organizasyonu yapma kararı alırken, trenlerle de ulaşım için biletlere hücum edildi.
Futbolseverler da Mevlana'nın sözü "Ne olursan ol yine gel" sözünden esinlenerek "Ne olursan ol şampiyonluğa gel" diyerek mesajlarını paylaşıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Premier Lig'i yıkan Fransız gücü: PSG

Napoli'den Kevin de Bruyne hamlesi!

PSG, Arsenal'i yıkarak finalde!

Harry Kane, rekorlarını şampiyonlukla taçlandırdı

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!
