Galatasaray taraftarı, Barış Alper için kararını verdi
Galatasaray taraftarları, Barış Alper Yılmaz'ın transfer süreciyle birlikte kararını verdi.
Galatasaray taraftarının buluşma noktası olan Webaslan.com, Barış Alper Yılmaz süreciyle ilgili kararını verdi.
"Barış Alper Yılmaz'ın doğru bonservis bedeliyle satılmasını ister misiniz?" sorusuna ankete katılan 300 binden fazla taraftarın yüzde 66.8'i (206.714 oy) 'evet' cevabını verdi.
Ankete katılan taraftarların yüzde 33.2'si (102.767 oy) ise 'hayır' cevabını verdi.
Siz de yorumlarda görüşünüzü belirtin, yayınlayalım.
Kini: "Bırakın gitsin ile olmuyor bu işler. Gelecekte de gitmek isteyenlere yol gösterilmiş oluyor. Sözleşmesine uyacaksın. Nokta. Söz hakkıymış bu nasıl bir konuşma sözleşme imzalayacaksın yok ben buna uymuyorum mu diyeceksin. Eğer biz büyük kulupsek bu adamı hiç bir yere bırakmayacağız. Oynamak istemezse kadroya alınmaz. Disiplinsiz davranış sergilerse kadro dışı bırakırsın."
Ba: "Ederini bulan herkes gider! Osiye 150 verseler satmayacak mıyız? Geçin bu işleri, adam piyasasını buldu bitmiştir. 40 ya da 50 arası bir fiyat belirleyin. Keçiören’i de ikna etsinler. Gerisi bizi bağlamaz ve hemen Coman transfer yapmadıysa alalım."
42asLANkral: "Ne yapacaksınız iple mi bağlayacaksınız gitmek isteyeni? Bırakın gitsin. Biraz Nelsson olayından ders çıkarın, adama 20 milyon verdiklerinde ve adam gitmek istediğinde göndermediniz şimdi üç kuruşa gönderecek yer arıyorsunuz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!


























