Galatasaray Stat Müdürü'nün kaburgasında kırık tespit edildi
Galatasaray'ın, Fenerbahçe'ye mağlup olduğu maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı detaylara ortaya çıktı
Galatasaray'ın, Fenerbahçe'ye mağlup olduğu maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı detaylara ortaya çıktı. Sahanın içinde darp edilen Rams Park Stadı Müdürü Ali Çelikkıran'ın boynunda ve kaburgasında kırık tespit edildiği bildirildi.
Stat müdürü Ali Çelikkıran'ın saçını çeken eski Fenerbahçeli yönetici Hulusi Belgü de ifadeye çağrılmıştı.
15 GÜN ÇALIŞAMAZ RAPORU ALDI
Karşılaşma bittikten sonra Fenerbahçelilerin açtığı bayrağa müdahale edince kalabalığın arasında kalıp darbe alan ve yere düşen Çelikkıran'ın, çekilen MR sonucunda boynunda ve kaburgasında kırık olduğu ve 15 gün çalışamaz raporu aldığı açıklandı.
Özel boyunluk takılan stat müdürünün durumu sonraki kontrollerde belli olacak. Ali Çelikkıran, kendisine saldıranlarla ilgili darp raporu alıp savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'den Enzo Maresca'ya olay tepki!

Kolo Muani, Juventus'a geri dönüyor!

RESMİ: Manchester City'de Enzo Maresca dönemi

Milan'da rekor transfer sonrası veda!

PSG'nin Chevalier kararı belli oldu!

Barcelona'da yeni rota Harry Kane

Hull City'den Göztepe'nin eski golcüsüne 20 milyon Euro!

Jürgen Klopp'dan Liverpool açıklaması

Kempes, Madrid'den ayrılmak isteyen Alvarez'i destekledi

Manchester United'dan Manuel Ugarte açıklaması
























