Galatasaray, Stassin'i gündeminde tutuyor!
Galatasaray, St. Etienne forması giyen 21 yaşındaki Belçikalı santrfor Lucas Stassin'i gündeminde tutmaya devam ediyor.
Galatasaray, Mauro Icardi'nin takımdan ayrılmasının ardından kadrosuna yeni bir golcü takviyesi yapmak istiyor.
Victor Osimhen'in arkasında yedek bekleyecek bir golcü isteyen Galatasaray, TFF'nin açıkladığı yabancı kuralı nedeniyle genç yabancı futbolcular üzerinde duruyor.
Dinamo Kiev'den Matviy Ponomarenko ile ilgilenen Galatasaray, St. Etienne forması giyen 21 yaşındaki Belçikalı golcü Lucas Stassin'i de gündeminde tutmaya devam ediyor.
SEZON PERFORMANSI
St. Etienne forması altında geride kalan sezonda 35 maçta süre bulan genç futbolcu, 11 gol attı ve 9 asist yaptı.
PİYASA DEĞERİ, SÖZLEŞMESİ
Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Stassin'in, kulübü St. Etienne ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City'de Jakirovic ile yeni sözleşme

Lautaro Martinez'den Barcelona açıklaması

Sacha Boey için sürpriz: Kalıyor!

Tottenham'dan Richarlison için Türkiye açıklaması!

Ferran Torres: "Enrique'ye borcumu ödemek istiyorum"

Everton'dan sürpriz: Jamie Vardy!

Gasperini: "Greenwood'u alamadık!"

Berke Özer, Toulouse maçına damga vurdu!

Lille, deplasmanda tek golle kazandı

Hull City'de 6 imza birden!

























