Galatasaray sil baştan!
Galatasaray'da 4 ayda yepyeni bir çehreye kavuştu. Göreve gelen Başkan Dursun Özbek, takımı Okan Buruk’a emanet etti ve futbolu, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur’a bıraktı. Ligi 13. bitiren kadronun hatalı bulunan tüm isimleri gönderildi.
GALATASARAY SİL BAŞTAN
13. sırada tamamladığı geçen sezon taraftarını çok üzen Galatasaray'ın 4 ay içinde yaşadığı köklü değişim, camiada tekrar birlik-beraberlik havasını sağladı.

YILDIZLAR TOPLULUĞU BİR TAKIM KURDU
Burak Elmas yerine başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek ilk iş olarak yıkık Galatasaray Adası'nı kısa sürede üyelerin hizmetine sundu, Kemerburgaz projesinde somut adımlar attı ve futbolu, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'a bıraktı. Timur da Torrent-Okan Buruk değişikliğinden başlayarak yıldızlar topluluğu bir takım kurdu.

13 TRANSFERE 30 MİLYON EURO
Marcao'yu 12 milyon Euro'ya Sevilla'ya satan Galatasaray, 13 transfere 30 milyon Euro (kiralama+bonservis ücreti) harcadı. Babel ve Feghouli yerine Mertens ve Mata gibi dünya yıldızları gelirken Rumen oyuncular Cicaldau ve Morutan'ın biletleri kesildi.

ORTA SAHA SİL BAŞTAN
Orta sahaya kaliteleri tartışılmayacak (Torreira, Midtsjö ve Oliveira) isimlerin gelmesi takımın da çehresini tamamen değiştirirken son gün Yusuf Demir ve Milot Rashica hamlesi ile hücum hattı da zenginleştirildi.


PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut
