Galatasaray, Seri'yi getirmek üzere...
Galatasaray, Jean-Michael Seri'nin tekrar kiralanması için Fulham ile el sıkışmak üzere...
İngiliz kulübü Fulham, menajer Scott Parker'ın bu sezon çok fazla süre vermediği Jean-Michael Seri, Maxime Le Marchand ve Stefan Johansen'i satış listesine koydu.
Sky Sports'ta yer alan habere göre; Fulham, Norveçli orta saha Johansen için QPR ile, Fransız stoper Le Marchand için eski kulübe Nice ile, Jean-Michel Seri için ise Galatasaray ile görüşüyor.
FULHAM MECBUREN KABUL EDECEK
Sahada katkı alınamayan ancak maaş bütçesinde önemli bir yeri olan Jean-Michael Seri için artık tüm formüllere açık olan Fulham, Galatasaray'dan gelen kiralama teklifini de kabul etmeye yakın.
2022'ye kadar sözleşmesi olan ve bunu 1 sezon daha uzatma hakkı olan Seri'yi bonservisiyle elden çıkarmak isteyen Londra kulübü, 6 aylık da olsa Fildişili oyuncunun maaşını düşürmek için bu teklifi nihai çözüm olarak kabul etmeyi planlıyor.
29 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon sadece 2 lig kupası maçında 118 dakika süre aldı. Seri geçen sezon ise 37 maçta Galatasaray forması giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, Genoa deplasmanında hata yapmadı!

Berke Özer'li Lille, 4 kırmızı kartlı maçı kazandı!

Aston Villa'dan tarihi seri, rekor performans

Derbide tarihi seri: Sunderland yine kazandı

Tottenham, Forest deplasmanında kayboldu!

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

























