Galatasaray, Seri için gün sayıyor!
Fernando'nun yerine düşünülen Michael Seri için hem menajeriyle hem de kulübü ile pazarlıklar sürüyor. Fulham, Galatasaray'ın 1.5 milyon Euro'luk kiralama teklifine '2.5 milyon Euro' karşılığını verdi. Oyuncuya ise 2 milyon 750 bin Euro önerildi.
Ndiaye-Fernando'nun ikilisinin yerine merkezi silbaştan kuracak olan Galatasaray'da çalışmalar hızlandı.
Teknik direktör Fatih Terim, şartların oluşması halinde orta sahaya 3 takviye birden düşünüyor. Liste başındaki isimlerden biri ise Michael Seri. Fulham küme düştüğü için takımdan ayrılmaya karar veren 27 yaşındaki Fildişili yıldız için yoğun pazarlıklar söz konusu.
Oyuncunun bonservisini 30 milyon Euro olarak belirleyen ancak istediği teklifi alamayan Fulham, Galatasaray'ın kiralama önerisine sıcak bakmaya başladı.
DROGBA İLE FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ
Sarı-Kırmızılılar, 1 senelik kiralama için 1.5 milyon Euro önerdi. İngilizler 2.5 milyon Euro istedi. Kulüpler arasındaki görüşmeler sürüyor.
Bir yandan da oyuncu cephesi ikna edilmeye çalışılıyor. İlk etapta kariyerine Avrupa'da devam etmeyi hedefleyen Seri, vatandaşı Didier Drogba devreye girdikten sonra fikir değiştirdi.
Galatasaray'ın eski yıldızı bu transferde aracılık ederken, yönetim oyuncuya 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret teklif etti. Hafta içinde bu transferde önemli mesafe katedilmesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'da Kobbie Maino imzayı attı

Real Madrid'de Toni Kroos iddiası

Metropolitano'da penaltı düellosu: Atletico ve Arsenal yenişemedi

Mourinho'dan Real Madrid ve Juventus yanıtı!

Lucas Chevalier, PSG'den ayrılabilir!

Milan, Christopher Nkunku için teklif bekliyor

Vincent Kompany: "Maç öncesi hissetmiştim"

Luis Enrique: "Kariyerimde böylesini yaşamadım"

İtalya'da skandal iddia! Hakemler mercek altında

Bunlar gerçek uzaylı! PSG 5-4 Bayern Münih!


























