Galatasaray, Şener Özbayraklı'yı KAP'a bildirdi
Galatasaray, son olarak Fenerbahçe'de forma giyen ve sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı'yı renklerine bağladı.
Galatasaray, Şener Özbayraklı ile 2 yıllık anlaşma imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Profesyonel futbolcu Şener Özbayraklı ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 2 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır. 2019-2020 sezonu için net 6.000.000 TL sabit transfer ücreti. 2020-2021 sezonu için net 7.000.000 TL sabit transfer ücreti."
"FATİH HOCANIN İSTEMESİ GRUR VERİCİ"
Şener Özbayraklı imzasının ardından yaptığı açıklamada "İnşallah buradaki başarılarda benim de bir katkım olur. Ben de bir parçası olurum. İki taraf için de hayırlı olsun. Fatih hocamın beni istemesi gurur verici bir şey. Milli takımda yıllarca beraber çalıştık. Buraya gelmemde çok katkısı var. İnşallah onu mahçup etmem." dedi.
"ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ İLK KEZ TADACAĞIM"
Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giyeceğini vurgulayan Şener Özbayraklı "Türkiye'de taraftarın ne olduğunu bilen bir insanım. Takımım için elimden geleni yapacağım. İnşallah onların desteğiyle başarılar yakalarız. Kariyerimde Şampiyonlar Ligi maçı yok. İlk burada tadacağım. Onun için kendimi motive edeceğim. Çok üst düzey maçlar olacak." ifadelerini kullandı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Stuttgart'tan Galatasaray'a özür! Sarı-kırmızılılardan yanıt

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!
























