Galatasaray savunması göze geldi
Süper Lig'in en az gol yiyen Galatasaray'ın defansında, Kasımpaşa maçında da emanetçiler olacak. Sanchez ve Abdülkerim yetişmiyor. Kaan Ayhan ve Aurier de çok zor.
Fotoğraf : AA
Galatasaray, savunmasıyla parlıyor ancak bu bölgede şanssızlıklar devam ediyor. 29 maçta 17 gol yiyen ve Avrupa'nın da bu alanda en başarılı ekiplerinden biri olan Galatasaray'da dört isimden iyi haber gelmedi.
Rizespor sınavını kaçıran Davinson Sanchez ile Abdülkerim Bardakcı'nın Kasımpaşa mücadelesinde de olmayacağı öğrenildi.
Sağlık heyetinin Kaan Ayhan ile Serge Aurier'e yönelik çalışmaları da devam ediyor. Ancak teknik heyet risk almak istemiyor. İki oyuncunun da tedavi ve güçlendirme periyodu bir hafta devam edecek. Bu dört oyuncunun milli takım arasında yüzde 100 hazır hale geleceği ve Okan Buruk'a teslim edileceği ifade edildi.
Kasımpaşa sınavında yine devşirme oyuncular savunma hattında görev yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea'yi dağıttı!

Real Madrid'e kötü haber: Ferland Mendy


























