Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 13 yıl sonra 3'te 3 peşinde
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ve Bodo/Glimt galibiyetlerinin ardından Ajax karşısında kazanırsa, 13 yıl aradan sonra üst üste 3 maçlık galibiyet serisi yakalayacak.
Anadolu Ajansı
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 13 yılın ardından üst üste 3. maçını kazanmak için Ajax'ın karşısına çıkacak.
Teknik direktör Fatih Terim'in yönetiminde 2012-2013 sezonunun grup aşamasında 7 Kasım-5 Aralık 2012 tarihleri arasında Romanya ekibi CFR Cluj'u 3-1, İngiltere temsilcisi Manchester United'ı 1-0 ve Portekiz'den Braga'yı 2-1 yenen sarı-kırmızılı ekip, üst üste 3 galibiyet almıştı.
Bu sezon Liverpool'u 1-0, Bodo/Glimt'i de 3-1 yenen Galatasaray, Hollanda temsilcisi karşısında kazanması halinde 13 yılın ardından Şampiyonlar Ligi'nin grup/lig aşamasında üst üste 3 galibiyet yaşayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da yılın futbolcusu seçildi

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Bournemouth, 127 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa arenasında!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!

Napoli'den Eljif Elmas kararı

Conte, Napoli'den ayrılıyor! Fenerbahçe ve İtalya iddiası!

Manchester City, Enzo Maresca ile anlaştı!

Arsenal, 22 yıl sonra şampiyonluğa koşuyor!






















