Galatasaray, Ryan Babel ile söz kesti!
Galatasaray, şu anda Fulham'da oynayan Ryan Babel ile 3 yıllık söz kesti. İmza parası dahil 10 milyon euro kazanacak olan Babel, sezon sonunda imzayı atacak.
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Ryan Babel transferinde mutlu sona ulaştı. Ara transfer döneminde Fulham'dan Beşiktaş'a transfer olan ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği yıldız oyuncunun, Sarı-Kırmızılı takımın formasını giymesi için artık hiç bir engelin kalmadığı ifade edildi.
24 MART'TA EL SIKIŞTILAR
Galatasaraylı yöneticilerin, anlaşmayı 24 Mart'taki Hollanda-Almanya maçı sonrası sağladığı ortaya çıktı. Babel, menajeri ve Sarı-Kırmızılı idarecilerin Hollanda'da buluşarak şartları görüştüğü ve yeni sezon için el sıkıştığı öğrenildi. Buna göre Galatasaray, 32 yaşındaki Babel'e 3 yıl için imza parası da dahil olmak üzere 10 milyon euro(Yaklaşık 65 milyon TL) ödeyecek.
MENAJERİ DE DOĞRULADI
Babel'in menajeri Winnie Haatrecht, yaptığı açıklamada, teklif aldıklarını doğrulayarak, "Babel şu anda Fulham'ın kontratlı futbolcusu. Kendisine bazı teklifler geldi ancak bu konuda daha fazla detay veremeyeceğim. Bunları Babel ile kendi aramızda değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı. Babel bu sezon Beşiktaş ve Fulham'da 32 maçta 10 gol attı, 5 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih kalesinde kriz; 16 yaşındaki isme emanet

Real Madrid istiyor, Bayern'den izin yok: Michael Olise

Gavi'den sakatlık itirafı!

Napoli'den Lukaku kararı!

Jamie Carragher: "Liverpool'un sorunu transferler!"

Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet

Barcelona'da başkan Laporta 2031'e kadar devam!

Lille, Rennes'i deplasmanda geçti!

Arne Slot'tan tepkiler için açıklama!

Como'dan ikinci yarıda geri dönüş!
























