Galatasaray, Rashica için harekete geçti!
Norwich'ten kiralık olarak Galatasaray'a gelen Milot Rashica'nın takıma büyük katkı yapacağına inanan Sarı-Kırmızılılar, Kosovalı oyuncunun bonservisini almak için elini çabuk tutacak.
Galatasaray 'da transferin son gününde İngiliz ekibi Norwich'ten kiralık olarak alınan Milot Rashica, şu ana kadar Süper Lig 'de deplasmanda 3-2 kazanılan Kasımpaşa karşılaşmasının ikinci yarısında forma şansı buldu.
Takıma tam olarak uyum sağlamak adına büyük bir gayret gösteren Rashica'nın idmanlarda gösterdiği performans, teknik direktör Okan Buruk'u son derece memnun etti.
Okan Buruk, 26 yaşındaki kanat oyuncusunun istekli görüntüsünden son derece memnun.
DAHA ÇOK SÜRE ALACAK
Buruk'un, Milli aranın ardından oynanacak maçlarda daha fazla süre vermeyi planladığı Kosovalı kanat oyuncusunun bonservisinin alınması için Cim Bom'un, hızlı davranmayı planladığı bilgisine ulaşıldı.
26 yaşındaki futbolcunun hem İstanbul'da yaşamak hem de Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğu öğrenilirken, devre arasında İngiliz ekibinin yöneticileriyle masaya oturulması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus, Luciano Spalletti ile anlaştı!

Zeki Çelik için Real Madrid iddiası!

PSG'den rekor gelir: 837 milyon euro!

Napoli, Lecce'ye karşı zorlansa da kazandı!

Juventus'a Motta ve Tudor'un faturası 27 milyon euro!

Manchester United'da Zirkzee'ye talip!

Real Madrid'e kötü haber: Dani Carvajal

West Ham ve Tottenham, Mason Greenwood için devrede!

Daniel Alves: "Tanrı ile bir anlaşma yaptım"

Endrick'ten ayrılık hazırlığı!
























