Galatasaray penaltı bekledi, karar "devam" oldu
Galatasaray, Antalyaspor maçının 38. dakikasında Belhanda'nın yerde kalmasının ardından penaltı kararının çıkmasını talep etti.
Antalyaspor - Galatasaray maçının 38. dakikasında Galatasaray penaltı bekledi.
Bu dakikada rakip ceza sahasına giren Belhanda, Veysel Sarı ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Hakem Suat Arslanboğa oyunu devam ettirdi ve VAR odasından da tekrar izleme önerisi gelmedi.
Galatasaraylı oyuncular pozisyonun ardından itirazlarda bulunurken, karar değişmedi.
RIDVAN DİLMEN: "VAR PENALTISI BU"
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu pozisyonla ilgili olarak "VAR'da olsam, 'Hocam sen bir gel' derim. Temas var. VAR'a gidip verse, hiçbir orta hakeme 'Bunu niye görmedin' diyemem. Birincisi düşüş şekli, bir de Belhanda'nın CV'si, 'Burak Yılmaz gibi atmıştır kendini' denebilirdi. VAR çağırdığı zaman penaltı vermesi gerekiyordu, VAR penaltısı bu. VAR olmasa, 'Hakem göremedi' diyebilirdik, biz de görmedik." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!


























