Galatasaray orta sahasında yeni dönem başladı!
Galatasaray'da bu sezon orta sahaya yapılan transferler ile yıllar sonra Melo - Selçuk etkisi yapacak bir ortam oluştu.
Sabah

Fotoğraf : AA
Uzun süredir orta saha sıkıntısı çeken Galatasaray, yeni transferlerle birlikte rahat bir nefes aldı.
Torreira'nın Ümraniyespor karşısındaki mücadeleci futbolu büyük alkış aldı. Ayrıca takımda 11 km üzerine çıkan tek oyuncu oldu.
Oliveira ve Mitdsjo'nun da pes etmeyen yapısı ve kısa sürede takıma uyum sağlaması 'artık yeni bir dönem başladı' yorumlarına yol açtı.
Devler tutmadı
Galatasaray'da 2019-2020 sezonunda Nzonzi, Seri, Lemina orta sahası beklentileri karşılayamamıştı.
Galatasaray'da 2019-2020 sezonunda Nzonzi, Seri, Lemina orta sahası rüya orta saha olarak gösterilmiş olsa da beklenen etkiyi yapamamış ve devre arasında Nzonzi ayrılığı gerçekleşmiş, sonra da diğer oyuncular takımdan ayrılmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Cenk Özkacar, Köln'e imzaya gidiyor!

Heung Min-Son, MLS'e gitti

PSG'den Barcola için 100 milyon euro'luk talep!

Timothy Weah, Olimpik Marsilya'da!

Christian Eriksen için Burnley devrede

Milan, Ardon Jashari transferinde mutlu sona ulaştı

Inter'de alternatif Jadon Sancho!

Ajax, Ko Itakura transferinde sona yakın

Chelsea, Leipzig ile anlaştı: Xavi Simons

Benjamin Sesko transferinde geri sayım!
