Galatasaray, Omar Elabdellaoui'yi transfer etti
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Olympiakos'tan Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui'yi de kadrosuna kattı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mariano ile yollarını ayıracak olan Galatasaray, aradığı sağ beki Komşu'da buldu.
Yunan ekibi Olympiakos'la sözleşmesini uzatmayan Omar Elabdellaoui'nin transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray, 28 yaşındaki Norveçli sağ bek ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Olympiakos'un 700 bin euroluk yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Omar Elabdellaoui, sarı-kırmızılı kulüpten 3 yıllık sözleşme karşılığında toplam 3 milyon euro maaş alacak.
İSTİKRARI İLE ÖNE ÇIKIYOR
Norveç Milli Takımı'nda da düzenli forma giyen ve istikrarı ile tanınan 28 yaşındaki sağ bekin piyasa değeri 4.8 milyon Euro olarak gösteriliyor.
Norveç Milli Takımı formasını U15, U16, U17, U18, U19, U21, U23 ve A Milli olmak üzere 8 farklı yaş kategorisinde giymeyi başaran Omar, 2017 Haziran'da kiralık olarak yarım sezon forma giydiği Hull City'de başarılı olamayınca Olympiakos'a geri dönmüştü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
