Galatasaray olağanüstü toplanıyor!
Galatasaray'da yönetim kurulu, kulübün gayrimenkul ve taşınmazlarının değerlendirilmesi konusunda genel kuruldan yetki isteyecek.
Fotoğraf : AA
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, kulübün gayrimenkul ve taşınmazlarının değerlendirilmesi konusunda genel kuruldan yetki isteyecek.
Olağanüstü genel kurul çağrısında bulunan sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, toplantının 24 Temmuz Pazar günü saat 10.00'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilmesine karar verildiği bildirildi.
İlkinde çoğunluk sağlanamaması durumunda, bir sonraki toplantının 31 Temmuz Pazar günü aynı yer ve saatte yapılmasının kararlaştırıldığı kaydedildi.
Yönetim kurulu, Galatasaray Adası, Florya arsası, Mecidiyeköy binası, Kemerburgaz yeni kamp tesisi, yeni taşınmazların alınması ve çeşitli konularda genel kuruldan yetki isteyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Beşiktaş'ın rakibi, Galatasaray'ın rakibini devirdi

Can Uzun duble yaptı, Frankfurt üç golle kazandı




















