Galatasaray, Ola Solbakken'de teklif yükseltti
Ola Solbakken'i kadrosuna katmak isteyen Galatasaray teklifi yükseltti. Sarı-Kırmızılılar, Norveçli başarılı futbolcuyu ikna etmişti. Ancak Ola Solbakken için Bundesliga ekibi devreye girince Bodo'ya sunulan teklif yeniden güncellendi. İşte detaylar...
Galatasaray'ın daha önce anlaşamaya vardığı belirtilen Ola Solbakken transferinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
23 yaşındaki başarılı futbolcuyu aralık ayında bedelsiz transfer etme şansı olan Sarı-Kırmızılı yönetim, onu temmuz ayında getirmek için kulübü Bodo'ya 700 bin euro önermişti.
1 MİLYON EUROYA ÇIKARILDI
Ancak dün şok bir gelişme yaşandı. Alman basını, Eintracht Frankfurt'un Kostic'in satılması halinde adı Galatasaray ile anılan Solbakken'i kadrosuna katmayı planladığını yazdı.
Alınan bilgilere göre; Aslan, yaptığı 700 bin euroluk teklifi 1 milyon euro seviyesine çıkardı. Bu transferin en geç 1 hafta içinde netlik kazanması bekleniyor. Futbolcu daha önce ikna edildiği için avantaj Sarı-Kırmızılı ekipte. Ancak yönetim işini şansa bırakmayacak.
Kanat forvet ve forvet mevkilerinde oynayan Ola Solbakken, 2021-2022 sezonunda oynadığı 21 maçta 8 gol attı ve 6 asist üretmeyi başardı. 2 kez Norveç Milli Takımı'nın da formasını giyen 23 yaşındaki futbolcu, özellikle geçen sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.
Teknik Direktör Okan Buruk, hem sağ hem de sol kanattaki oyuncularının hücum ağırlıklı olmasını istiyor. Bu sebeple Solbakken yeni kurulacak kadronun "olmazsa olmazı" olarak gözüküyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Betis sürprize izin vermedi

Premier Lig'de bilet fiyatları sınırlaması devam edecek

Inter'de ana hedef Guglielmo Vicario

Luca Toni'den Harry Kane için büyük övgü!

Real Madrid'i yıkan haber: Thibaut Courtois

Van Dijk'ten Galatasaray'a flaş gönderme!

LaLiga'dan resmi açıklama: Arda Güler'in golü kaç metreden?

İngiltere'de gündem Liverpool-Galatasaray maçı

Steven Gerrard'dan Galatasaray'a flaş sözler!

Arne Slot: "Galatasaray'ın şansı yoktu"


























