Galatasaray Nef'in maçına erteleme
Galatasaray Nef, Unicaja Malaga ile oynayacağı maçın deprem felaketi nedeniyle ertelendiğini duyurdu.
Galatasaray Nef, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Unicaja Malaga ile oynanacak maçın deprem felaketi nedeniyle ertelendiğini açıkladı.
Sarı-kırmızılı kulübün açıklaması şu şekilde;
"Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgedeki diğer şehirleri de etkileyerek hepimizi yasa boğan depremler sebebi ile ülkemizde yapılacak ulusal ve uluslararası tüm spor müsabakaları ikinci bir talimata kadar ertelenmiştir.
Bu doğrultuda, Basketball Champions League Yönetimi ülkemizde yaşanan olağanüstü durum ve felakete hassasiyet göstererek, 8 Şubat Çarşamba günü İspanya'da oynayacağımız BCL Son 16 Turu K Grubu 3. Maçı olan Unicaja Malaga karşılaşması da dahil olmak üzere tüm Türk takımlarının maçlarını ileri bir tarihe kadar ertelemiştir.
Bu vesile ile bir kez daha depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolverhampton'da Pereira dönemi bitti!

Arda Güler'in son durumu netleşti

Real Madrid, Valencia'yı 4 golle rahat geçti!

Monaco'ya evinde Paris FC şoku!

Atletico Madrid'den Sevilla'ya net galibiyet

Lider Arsenal gümbür gümbür gidiyor!

Brighton, evinde çok rahat kazandı!

Manchester United'ın kabusu Nottingham

Villarreal'den sahasında rahat galibiyet!

Lamine Yamal ile sevgilisi ayrıldı: Aldatma iddialarına yanıt
























