Galatasaray, Ndombele'de sona doğru!
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Tanguy Ndombele için girişimlerini sıklaştırdı.

Fotoğraf : EPA
Şampiyonlar Ligi oyuncu listesinin netleşeceği 4 Eylül'ü 5 Eylül'e bağlayan gece yarısına kadar iki transfer yetiştirmek isteyen Galatasaray gaza bastı. Sarı-kırmızılılar gözünü, transferin kapandığı İngiltere'ye çevirdi.
NDOMBELE İÇİN G.SARAY ÖNDE
Davinson Sanchez'in dışında Londra ekibinden istenen diğer futbolcu Tanguy Ndombele. Yıldız orta sahaya Fenerbahçe de teklif yaptı. Fakat Cimbom, Şampiyonlar Ligi farkıyla bir adım önde.
B PLANI DA HAZIR
Ndombele'nın kararı olumsuz olursa Cimbom bu kez Leicester City'den Wilfred Ndidi'ye yönelecek. Okan Buruk'un da onay verdiği isimler için Erden Timur temasları yürütüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!
