Galatasaray, Ndiaye için fiyat artırdı!
Galatasaray'ın transferdeki önceliği orta saha. Badou N'Diaye için Osmanlıspor'dan yanıt bekleyen sarı kırmızılıların, Fellaini için yaptığı görüşmeler de olumlu ilerliyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılar orta saha takviyesi için Fernando'nun dışında bir oyuncu daha transfer etmek amacında.
NTV Spor'da yer alan haberde; Yönetim, teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda temaslarını hızlandırdı.
Hırvat teknik adam, Badou N'Diaye ya da Marouane Fellaini'nin transfer edilmesini istiyor.
N'DIAYE İÇİN TEKLİF YAPILDI
Galatasaraylı yetkililer öncelikle Osmanlıspor'dan N'Diaye için pazarlık masasına oturdu. Başkent ekibi, sarı kırmızılıların ilk teklifi olan 5 milyon Euro + iki futbolcu önerisini reddetti. Bunun üzerine teklifini 6 buçuk milyon Euro'ya çıkaran Galatasaray Yönetimi, Osmanlıspor'dan yanıt bekliyor.
Galatasaray yönetiminin Fellaini'nin menajeriyle yaptığı görüşmelerse olumlu ilerliyor.
Sarı kırmızılılar N'Diaye transferinden sonuç alınamaması halinde Belçikalı futbolcu için girişimlerini hızlandıracak.
Geçen sezon Premier League'de 18 kez ilk 11'de oynayan Fellaini'nin Manchester United'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!
