Galatasaray-Molde maçında eşine az rastlanır detay
Galatasaray sahasında Molde'yi 2-1 yenip adını Şampiyonlar Lig gruplarına yazdırdığı maçta sıra dışı bir detay yaşandı. Galatasaray-Molde maçındaki bu ayrıntı sosyal medyada gündeme oturdu.

Galatasaray deplasmanda 3-2 mağlup ettiği Molde'yi İstanbul'da da 2-1'le geçip Şampiyonlar Ligi gruplarına yükseldi.
GALATASARAY-MOLDE EŞLEŞMESİNDE İLGİNÇ AN
Galatasaray'ın Molde eşleşmesinde her iki maçta da eşine az rastlanacak bir olay yaşandı. Galatasaray iki müsabakada da baraja çarpan topta golü bulurken, her iki golde de meşin yuvarlağın aynı futbolcuya çarpması dikkat çekti.
Galatasaray, Molde ile deplasmanda oynadığı ilk maçın 25. dakikasında Sergio Oliveira'nın frikiğiyle golü bulmuştu. Oliveira'nın frikiği Molde'nin ön liberosu Martin Ellingsen'e çarpıp ağlara gitmişti.
Martin Ellingsen rövanş maçında da benzer şanssızlığı yaşadı. Angelino'nun uzatma dakikalarında ağlara gönderdiği frikikte top yine 28 yaşındaki futbolcuya çarpıp filelerle buluştu.
Martin Ellingsen'in bu şanssızlığı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!

Napoli'ye 84'te büyük şok!

Atakan Karazor attı, Stuttgart rahat kazandı!

Batshuayi attı ama Frankfurt'a yetmedi!

Inter, ligde kayıp yaşamadı!

Liverpool - Arsenal maçında eşitlik!

Real Madrid'den Vinicius'a dev teklif!

Monza, uzatmalarda 3 puanı kaptı!

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!
