Galatasaray milli oyuncu için devreye girdi
Galatasaray, milli orta saha oyuncusu Orkun Kökçü'nün transferi için harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar'a transferde Leicester City rakip oldu.
Galatasaray, orta saha transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonluk yarışında güçlenmek isteyen Galatasaray, milli oyuncu Orkun Kökçü'nün transferi için harekete geçti.
Leicester City de aynı zamanda Orkun Kökçü için Feyenoord'a ulaşan takımlar arasında yer alıyor.
SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA
Hem Galatasaray hem de Leicester City, Hollanda kulübü Feyenoord'un kapısını satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifiyle çaldı.
Feyenoord, 20 yaşındaki orta saha için bonservisle transfere sıcak bakıyor. Hollanda kulübü, iyi bir teklif gelmezse oyuncusunu bırakmak istemiyor.
Orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, İngiltere'ye transferi gerçekleşirse Leicester'daki 3. A Milli oyuncu olacak. Bilek sakatlığı nedeniyle bir süredir oynayamayan Orkun, bu sezon takımıyla çıktığı 17 resmi maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'de Max Dowman'ın cezası onandı! 3 maç yok!

Manchester United'dan golcü hamlesi: Calvert-Lewin

Tren faciasından kıl payı kurtuldu! Cucurella'nın eşinden açıklama

Crystal Palace'a Ismaila Sarr'dan kötü haber!

Mourinho'dan Camavinga için kesin karar!

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü






















