Galatasaray, Milanlı yıldız ile el sıkıştı!
Galatasaray, İtalyan kulübünün başarılı orta saha oyuncusuyla her konuda anlaşma sağladı. Slovak oyuncuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralamak isteyen Cim-Bom'un bu transferi birkaç gün içerisinde açıklaması bekleniyor.

Galatasaray transferde yoğun bir trafiğin içine girdi. Sarı-kırmızılılar Belhanda ve İmbula'dan sonra orta sahaya transfer etmek istediği üçüncü ismi belirledi. Sarı-kırmızılılar, Milan'ın Slovak futbolcusu Juraj Kucka'ya talip oldu.
30 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için İtalyan ekibine teklifte bulunan Cim-Bom, orta sahada görev yapan tecrübeli futbolcuyu ilk olarak kiralama yoluna gidecek. Sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibiyle 2019'a kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak istiyor.
Galatasaray, futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı, iş İtalyan kulübünden alınacak olumlu yanıta kaldı. Teknik direktör Igor Tudor'un, Slovak yıldızı ısrarla kadrosunda görmek istediği bildirildi. 1.86 boyundaki oyuncu geçen sezon Serie A'da 30 maçta görev yapmış ve 3 gol, 2 asistlik bir performans sergilemişti. Çalışkanlığıyla beğeni toplayan Slovak oyuncu ülkesinin milli takımında da görev yapıyor.
Sportif direktör Cenk Ergün'ün Kucka'nın transferi için büyük aşama kaydettiği ve bu ismin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.
30: Orta sahanın ortasında görev alan Kucka bu sezon Milan formasını ligde 30 maçta giyerek istikrarlı bir görüntü çizdi. Slovak oyuncu bu maçlarda 3 gol attı, 2 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic
