Galatasaray, Mauro Icardi'ye veda etti
Galatasaray, sözleşmesi biten Mauro Icardi ile yolların ayrıldığını açıkladı ve Arjantinli golcüye veda etti.
Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Mauro Icardi ile ilgili bilinmezlik sona erdi.
Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız ile yolların ayrıldığını açıkladı. Galatasaray, Mauro Icardi için bir paylaşım yaptı.
Galatasaray'da 4 sezonda 134 maça çıkan Icardi, 77 gol attı ve 25 asist yaptı. 33 yaşındaki golcü, Galatasaray kariyerindde 6 kupa kazandı.
Icardi, attığı 77 golle şu anda Galatasaray tarihinin en golcü yabancı futbolcusu konumunda yer alıyor.
Galatasaray'dan Mauro Icardi paylaşımı
"Sevgili Mauro,
Bugün ayrılıktan değil, mirastan söz ediyoruz.
Artık Galatasaray formasını giymiyor olman, kalbimizdeki yerini değiştirmeyecek. Çünkü sen, 7'den 70'e her Galatasaraylının gönlünde taht kurdun.
Attığın goller, yaşadığın gol krallıkları, kırdığın rekorlar ve kaldırdığın kupalar bir yana; Galatasaray tutkusunu yaşadın ve milyonlara yaşattın.
Sen artık yalnızca kulüp tarihine adını altın harflerle yazdıran değil, Galatasaray'ın unutulmaz efsaneleri arasında sonsuza dek yaşayacak bir değersin.
Bir nesli Galatasaraylı yapan sevgili kaptan, bugün çocuklar "Galatasaraylıyım." demekten gurur duyuyorsa bunda senin de büyük payın var.
Tüm Galatasaraylılar biliyor…
Böyle bir aşk unutulmaz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leicester City satışa çıktı!

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı



























