Galatasaray, Manchester Unitedlı süper yeteneğin peşinde!
Galatasaray, Manchester United'da forma şansı bulamayan Memphis Depay'ı devre arasında kiralamanın planlarını yapıyor.
Galatasaray'ın lige iyi başlaması, taraftarın stadı doldurup, takıma tam destek vermesi şampiyonluk umutlarını artırırken, yönetim de devre arasında kadroyu iyice güçlendirmeye hazırlanıyor.
Ara transferle ilgili olarak teknik direktör Jan Olde Riekerink ile sık sık görüşen Galatasaray yönetiminin gündemine gelen son ismin Memphis Depay olduğu belirlendi.
Manchester United'da kadroya giremeyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Memphis Depay'ı, Wesley Sneijder şimdiden yakın markaja aldı bile.
WESLEY SNEIJDER, ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Wesley Sneijder, milli takımdan da arkadaşı olan Memphis Depay'a her fırsatta Galatasaray'a gelmesi için telkinde bulunuyor.
Transfer döneminde Sevilla'ya kiralanması gündemde olan ancak bu transferi kabul etmeyen Memphis Depay'ın, vatandaşları Wesley Sneijder, jan Olde Riekerink ve Nigel de Jong faktörleri nedeniyle Galatasaray'a gelebileceği ifade ediliyor.
Sol kanadın yanı sıra sağ kanatta da görev yapabilen Memphis Depay, gerektiğinde santrfor arkasında da oynayabiliyor. Hollandalı, bu sezon ligde 3 maçta 12 dakika şans buldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika


























