Galatasaray maaşları kıstı; 10 milyon euro...
Son 3 sene takım bütçesi 65 milyon Euro olan Galatasaray, maaş yükünü 10 milyon Euro azalttı.
Sabah

Muğdat, Onyekuru, Emre Akbaba, Badou Ndiaye ve Ömer Bayram'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar Nagatomo, Donk ve Rodrigues'in de sözleşmelerini yeniledi.
13 oyuncu (Gomis, Denayer, Carole, Cavanda, Latovlevici, Carrasso, Tolga Ciğerci, Hakan Balta, Yasin, Koray, Eray, Endogan, Umut Gündoğan) ile yolları ayrılan Galatasaray'da gidenlerin ve gelenlerin maaşları kıyaslandığında yaklaşık 10 milyon Euro kulübün kasasında kaldı.
Altyapı dışından 21 oyuncusuna 42 milyon Euro garanti ücret ödeyecek Galatasaray'da bu rakamdan yüzde 10-15 kadar maç başı ücretler ile elde edilen prim masrafı ortaya çıkacak. Vergiler de dikkate alındığında 55 milyon Euro'ya 2018-19 sezonunda mücadele eden Galatasaray kuruldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Marsilya'dan Aubameyang hamlesi!

PSV Eindhoven'a genç sağ bek!

Xabi Alonso, yeni stoper istiyor!

Frankfurt'ta Ekitike bilmecesi!

Milan, Guela Doue için bastırıyor!

Altay Bayındır'a şans doğdu!

Stefano Pioli, eski yuvasına geri döndü!

Jadon Sancho, Juventus ile anlaştı!

Newcastle United, Elanga'yı açıkladı!

Crystal Palace, Avrupa Ligi'nden men edildi
