Galatasaray, Luyindama için 13 milyon euro istiyor ama...
Galatasaray, Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu değiştirebilmek için kaynak arayışına girdi ancak satış potansiyeli olan futbolcuların hayal kırıklığı yaratan performansları sarı-kırmızılı yönetim elini kolunu bağladı.

Galatasaray, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Ocak ayı transfer dönemi için kaynak arayışına girdi ancak FFP ile yapılan anlaşmadan dolayı futbolcu satmadan, herhangi bir transfer yapamayan sarı-kırmızılı yönetimin eli kolu adeta bağlandı.
Öncelikli olarak satış potansiyeli olan Feghouli ve Belhanda'yı değerlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, iki futbolcunun da şu ana kadar gösterdiği hayal kırıklığı performanstan dolayı herhangi bir teklif almadı. Belhanda ve Feghouli üzerine plan yapan sarı-kırmızılı yönetimin bir diğer altetnatifi de Luyindama'ydı ancak o süreçte de beklenen olmadı.
8 milyon euro bonservis bedeli ile büyük umutlar ile transfer edilen Luyindama için 13 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Galatasaray, Luyindama'nın Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaratan performansının ardından belirlediği bonservis bedelinde de revizeye gitmek zorunda kalacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!
