Galatasaray Lisesi'ne sürpriz yanıt; "Paramız yok"
Galatasaray Lisesi'nin 150. yılı için Dursun Özbek yardım sözü verdi ama yeni yönetim 'hayır' dedi.
Sabah

O dönem başkan olan Dursun Özbek de 150. yıl etkinliğine fon yaratmayı kabul etti ve 140 bin TL yardım sözü verdi. Geçen sürede başkan ve yönetim değişikliği yaşandı.
Galatasaray Lisesi yetkilileri de Galatasaray'ın yeni 2. Başkanı Ahmet Şenkal'la görüştü. 140 bin TL'lik talebe yönetimi adına olumsuz yanıt veren Şenkal'ın "Paramız yok! 140 bin TL veremeyiz" dediği ve Lise heyetini eski başkan Dursun Özbek'e yönlendirdiği öğrenildi.
Bir sıkıntı da voleybolda yaşandı. Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma başarısı gösterdi.
Sarı-kırmızılı kulübün ayağına 120 bin Euro maliyetli Avrupa Şampiyonluğu play-off'una ev sahipliği yapma imkanı da geldi. Ancak yönetici Okan Böke maddi nedenlerden dolayı ev sahibi olamayacaklarını bildirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Ter Stegen için çözümü buldu

Real Madrid'te, Rodri dışında çılgınlığa yer yok!

MANU'dan 82 milyon euro'ya transfer!

Luis Diaz transferinde sıcak gelişme!

Real Madrid yine gelir rekoru kırdı

Milan, Estupinan için Brighton'a ilk teklifini yaptı

Napoli, Lorenzo Lucca'yı satın alma opsiyonuyla kiraladı

Altay Bayındır için ayrılık ihtimali!

Manchester United'a yeni kaleci!
