Galatasaray kritik virajda! Dört kader maçı...
Göztepe ve Rize galibiyetleriyle büyük moral bulan Galatasaray, arka arkaya 4 kritik maça çıkacak.
Şubat ayını mutlu bir şekilde kapatan Galatasaray'ı mart ayında birbirinden önemli karşılaşmalar bekliyor. Göztepe ve Çaykur Rize galibiyetleriyle eski günlerine dönüş yapan sarı-kırmızılı ekip, 12 gün içerisinde 4 zorlu mücadeleye daha çıkacak.
Düşme hattından uzaklaşan ve ligde artık üst sıralara gözünü diken Cimbom üst üste iki önemli deplasmana çıkacak. Öncelikle 5 Mart'ta ligde ikinci sırada yer alan Konyaspor'a konuk olacak. Bu maçtan 5 gün sonra UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Barcelona ile oynayacak.
TORRENT ÇALIŞMAYA BAŞLADI
İspanya dönüşü, Galatasaray evinde Beşiktaş ile derbi maçına çıkacak. Sarıkırmızılı takım, derbi karşılaşmasından 3 gün sonra ise Barcelona ile Son 16 Turu rövanş maçını oynayacak. G.Saray'ın 12 günlük serüveni bu sezonki gidişatına da şekil verecek.
Süper Lig'de en azından ilk 4'e adını yazdırmak isteyen Galatasaray, Barcelona karşısında da ezilmeden mücadele edecek ve tur şansını son ana kadar kovalamaya çalışacak. Teknik direktör Domenec Torrent'in 4 maç için özel hazırlık yapmaya başladığı ifade ediliyor.
HEDEF İLK DERBİ ZAFERİ
Galatasaray, Barcelona ile karşılaştıktan 4 gün sonra Beşiktaş derbisine çıkacak. Bu sezon Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığı maçların hiçbirisini kazanamayan sarı-kırmızılılar, ezeli rakibi karşısında sezonun ilk derbi galibiyetini arayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor
























