Galatasaray klişeyi böyle bozdu: 2.55!
Galatasaray, devre arasında harcadığı 30 milyon euro'nun karşılığını 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik ile aldı.

"Devre arasında transfer risklidir" klişesi bozuldu.
Galatasaray devre arasındaki yatırımın karşılığını alıyor. Ocak döneminde önemli bir transfer yapılanmasına giden ve yaklaşık 30 milyon euro harcayan Galatasaray'da ligin ikinci yarısındaki fark kendini gösteriyor. Cim-Bom Süper Lig'in ikinci yarısında 2.55 puan ortalaması tuttururken, sadece Alanyaspor ve Erzurum deplasmanlarında berabere kaldı.
İkinci devre çıktığı 9 maçın 7'sini kazanma başarısını gösteren ve 27 puanın 23 puanını alan Cim-Bom'da herkes ligin ilk yarısında kalbedilen puanlara üzülüyor. Galatasaray ligin ilk yarısında 22 puan kaybederken, bu durum Başakşehir'in puan farkını açmasına neden olmuştu.
Sarı-kırmızılılar kalan 8 haftada kazanma hesapları yaparken, teknik kadro ligin ilk yarısında aynı 8 maçlık fikstürde yaşanan kayıpların olmaması için önlemlerini alıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jadon Sancho, Juventus ile anlaştı!

Newcastle United, Elanga'yı açıkladı!

Crystal Palace, Avrupa Ligi'nden men edildi

Ruben van Bommel babasının izinden ilerliyor

Arsenal'e Madueke'de mutlu son: 57 Milyon Euro!

Chelsea'de Jackson için veda ihtimali!

Bayer Leverkusen, genç golcüyü açıkladı: Christian Konafe

Roma Svilar ile sözleşme uzattı!

Inter, Taremi'nin bonservisini belirledi!

Granit Xhaka, Suudi Arabistan yolcusu!
