Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu transferini neden duyurmadı?
Sarı-kırmızılıların 21 yaşındaki futbolcu için yetiştirme bedeli ödememek için KAP bildirimini bir süre daha erteleyeceği ortaya çıktı.
Webaslan.com
Galatasaray, 24 Erzincanspor forması giyen Muhammed Kerem Aktürkoğlu ile her konuda anlaşma sağlamış ve oyuncu antrenmana çıkmaya başlamıştı.
Sarı-kırmızılıların 21 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağlamasına ve oyuncunun antrenmana çıkmasına rağmen transferinin resmen açıklanmamasının nedeni belli oldu.
KAP BİLDİRİM EYLÜL'DE
Milliyet'in haberine göre, yönetimin 21 yaşındaki futbolcu için yetiştirme bedeli ödememek için KAP bildirimini bir süre daha erteleyeceği ortaya çıktı. Genç oyuncu için Eylül ayında bildirim yapılacağı belirtildi.
Genç futbolcu, geçtiğimiz haftalarda A Spor'a yaptığı açıklamada "İsmimin Galatasaray ile anılması mutluluk ve gurur verici." ifadelerini kullanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City'nin hedefi Florentino Luis

Newcastle United, Aladji Bamba'yı açıkladı

Chelsea, Maxence Lacroix için anlaştı!

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!

Acun Ilıcalı, transfer yüzdelerini açıkladı! Listede Türk de var

Napoli'den Lukaku ve Kevin De Bruyne açıklaması!

Napoli'den Anguissa'nın geleceği için açıklama!

Loris Karius'tan Real Madrid finali için itiraf



























