Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun alternatifini buldu
Galatasaray, birçok talibi olan millî yıldızın ayrılması durumunda Meksikalı Alexis Vega'yı kadrosuna katmayı planlıyor.
Galatasaray'da devre arası transfer dönemi de hareketli geçecek. Ndombele, Ziyech, Angelino gibi sezon başında transfer edilen isimlerden istediği verimi alamayan, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nelsson ile ameliyat olan Oliveira'nın yerine de oyuncu bakan sarı kırmızılılar muhtemel bir ayrılık için de tedbir almayı düşünüyor.
O isim ise son iki sezondur yakaladığı çıkışla Avrupa devlerinin radarındaki Kerem Aktürkoğlu.
ALTERNATİFİ BULUNDU
Avrupa'dan talipleri olan oyuncuyla ilgili ciddi bir teklif gelirse Okan Buruk'un jokeri takımdan ayrılabilir.
ESPN, Meksika'da Guadalajara takımında forma giyen Alexis Vega'nın sarı kırmızılı takımın radarında olduğunu duyurdu.
Cruz Azul'un da Meksikalı yıldızla ilgilendiği belirtilen haberde oyuncunun bir iki gün içinde seçimini yapacağı vurgulandı. Oyuncunun menajerinin sarı kırmızılı kulüple görüşmeleri sürdürdüğü ve ücret konusunda pazarlık yaptığı ifade edildi.
10 MAÇA ÇIKTI
Bu sezon Guadalajara formasıyla 10 resmi maça çıkan Alexis Vega bu karşılaşmalarda 1 gollük skor katkısı sağladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!


























