Galatasaray kazanırsa, Serdar da kazanacak
Galatasaray’da Serdar Aziz’in alacağı rakam KAP’a bildirilirken, “Kazan kazan” formülünün devreye sokulduğu görüldü.
Cim-Bom’da Serdar Aziz’in alacağı rakam Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirilirken, “Kazan kazan” formülünün devreye sokulduğu görüldü. Buna göre Galatasaray kazanırsa Serdar Aziz de kazanacak.
Bonservisi için Bursaspor’a 4.5 milyon euro para verileceğini açıklayan Aslan, bunun yanında vereceği üç futbolcu konusunda bir bildirimde bulunmadı. 4 yıllık anlaşmaya imza atan Serdar Aziz’e, 2016-2017 futbol sezonundan itibaren yılda 2 milyon euro garanti ücret verileceği belirtildi.
İlave ücretler hakkında yapılan açıklama ise şöyle:
“Kulüp bu dönem içerisinde futbolcuya fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakaları, UEFA ve süper kupa müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 15 bin euro ve her beraberlik için 5 bin euro prim, takımın futbolcunun fiilen oynadığı Türkiye Kupası müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 9 bin euro ve her beraberlik için ise 3 bin euro prim ödeyecektir. Bu primler, futbolcunun ilk 11’de oynadığı müsabakalar için yüzde 100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için yüzde 50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için yüzde 25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez


























