Galatasaray - Karabükspor maçı biletlerine hücum
Bu sezon dolu tribünler önünde oynayan Galatasaray, cumartesi günkü Karabükspor maçında da 50 bin taraftarlarıyla rakibine korku saçacak.
Fotomaç
Sezona süper bir başlangıç yapan ve geride kalan 6 hafta sonunda zirveye çıkan Galatasaray, tribün desteğini de arkasına aldı.
Türk Telekom Stadı'ndaki ilk 3 maçta dolu tribünlere oynayan sarı-kırmızılılar, 7. haftadaki Karabükspor karşılaşmasında da taraftarlarıyla korku saçacak. Taraftarlar, bu maçın biletlerine büyük ilgi gösterirken, cumartesi günü oynanacak karşılaşma öncesi biletlerin büyük ölçüde satıldığı açıklandı.
HER YERDE ZİRVEDE
Karabükspor karşılaşmasına 50 bin taraftarıyla çıkacak olan Aslan, bu sezonki 4. iç saha maçında da dolu tribünlere oynayacak. 6. hafta sonunda 40 bin taraftar ortalaması yakalayan Cimbom, ligin en fazla seyirci çeken takımı da oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick


























