"Galatasaray Josef de Souza için görüştü"
Brezilya basınında, Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Josef de Souza için girişimlere başladığı kaydedildi.
Fernando'yu Sevilla'ya gönderen Galatasaray için Brezilya'dan sürpriz bir transfer haberi geldi. Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Josef de Souza için temaslara başladığı iddialarının doğru olduğu kaydedildi.
30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun kulübü Al-Ahli'nin, 11 milyon euro bonservis bedeli ödediği tecrübeli futbolcu için önemli bir teklif beklediği bilgisi de aktarıldı.
BREZİLYA'DA TEDAVİ GÖRÜYORDU
Şubat ayında geçirdiği sakatlık nedeniyle Brezilya'da Vasco da Gama ile idmanlara çıkan Josef de Souza'nın sezon sonuna kadar kiralık olarak Brezilya'da kalması da gündemdeydi.
2015 yılında Sao Paulo'dan Fenerbahçe'ye transfer olup 3 sezon sarı-lacivertli formayı giyen Brezilyalı orta saha, geçen sezon başında 12 milyon Euro ücret ile Al-Ahli'nin yolunu tutmuştu.
WEBASLAN SORUYOR;
JOSEF DE SOUZA TRANSFERİNİ İSTER MİSİNİZ?
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus, Luciano Spalletti'yi duyurdu!

Salih Özcan için ayrılık sinyali!

Arda Güler, Real Madrid'de ayın oyuncusu seçildi!

'Dünyada 2025 yılının en iyi futbolcusu' adayları açıklandı: Listede Türk yıldız da var!

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

PSG, deplasmanda Lorient'e diş geçiremedi!

Roma, liderliğe oynuyor! Parma karşısında 3 puan

Kenan yine sahnede! Juventus, Udinese engelini aştı

Como sahasında üç golle üç puanı aldı!

Eden Hazard, Premier Lig Şöhretler Müzesi'ne seçildi

























