Galatasaray, Jimmy Durmaz'da frene bastı!
Galatasaray yönetimi, rotasyon havuzunda kullanmak istediği Jimmy Durmaz'ın yıllık 1 milyon euro ücret ve 1 milyon euro da imza parası talep etmesiyle, frene bastı. Bonservisi elinde olan İsveçli'den indirim talep eden sarı kırmızılılar, makul miktarda imza parasına ise sıcak bakıyor.
Ryan Babel ve Ozornwafor'a imza attıran Galatasaray, listesindeki bir diğer isim olan Jimmy Durmaz'ın indirim yapmasını bekliyor.
Sarı kırmızılılar, oyuncu rotasyonunda kullanmak için düşündüğü Durmaz'ın taleplerini yüksek buldu. Bonservisi elinde olan ve menajerlerin önerdiği Jimmy Durmaz, yıllık 600 bin euroluk teklifi az buldu. 30 yaşındaki İsveçli oyuncunun menajeri, Galatasaray'dan yıllık 1 milyon euro isterken, aynı şekilde 1 milyon euro da imza parası talebinde bulundu. Durmaz, Fransa'da formasını giydiği Fransa'da Toulouse'dan yıllık 400 bin euro alıyordu.
SÜPER LİG'İ ÇOK İYİ TANIYOR
Bu maliyeti kabul etmeyen sarı kırmızılı yönetim geri adım atmama konusunda kararlı. Yönetim yıllık ücrette istenilen seviyeye gelinmesi halinde Durmaz için makul bir imza parası ödemeye sıcak bakıyor.
Top artık Jimmy Durmaz'da. Oyuncu geçen sezon Toulouse formasıyla ligde 36 maça çıkarken, 4 gol atıp 1 de asist yaptı. Durmaz, Süper Lig'i tanıyan bir isim. Tecrübeli sol kanat, 2012-14 arasında G.Birliği forması giymiş; 65 maçta 11 gol ve 6 asistle oynamıştı. Durmaz, Toulouse'da ağırlıkla sağ kanat ve forvet arkası oynadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Beşiktaş'ın rakibi, Galatasaray'ın rakibini devirdi

Can Uzun duble yaptı, Frankfurt üç golle kazandı




























