"Galatasaray iyi değil, sorumlusu Fatih Terim"
Galatasaray'da 4-3'lük Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası Fatih Terim'e eleştiri geldi. İşte ayrıntılar...
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrılan sarı kırmızılı ekip şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.
Bu mağlubiyet sonrası konuşan teknik direktör Fatih Terim, "Yediğimiz gollerden sonra ben olsam kalkamayabiliriz. Kırılgan bir takımız. Bu sonucu yakıştıramadım benim takımıma. 11'e 11 devam etsek, 3-3'den sonra pozisyonlar bulacağımız aşikar. Kaybetmemek için alınan riskler, o risklerin de size getirdiği karşılık." ifadelerini kullanmıştı.
Beşiktaş - Fenerbahçe maçını daha önemli hale getiren Galatasaray'ın bu mağlubiyeti sonrası teknik direktör Fatih Terim, eleştirilen isim olmuştu.
A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Toroğlu, "Fatih Terim bu sene teknik direktörlük yapmıyor başka her şeyi yapıyor. Galatasaray iyi değil, bunun tek sorumlusu Fatih Terim'dir, hakem falan hikaye." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

























