"Galatasaray, İspanyollar ile anlaştı"
Galatasarayımız'da gelecek sezon kadroda olmayacak ilk isim belli oldu. İspanyol basını sarı-kırmızılılar için iddialı bir haberle bu gelişmeyi duyurdu.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Devre arası transfer döneminde Galatasarayımız'dan İspanya Ligi ekibi Malaga'ya kiralık olarak giden Nordin Amrabat'ın geleceği belli oldu.
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster'in teknik direktörlüğünü yaptığı Malaga'da kısa sürede kendini gösteren ve takımın vazgeçilmezleri haline gelen Faslı futbolcu, İspanyol ekibini harekete geçirdi.
İspanyol basınında son alarak yer alan haberlerde, Malaga'nın Galatasaray yönetimi ile Amrabat'ın transferi için buluştuğunu ve anlaştığını duyurdu.
Haberde, Malaga'nın başkan yardımcısı Moayad Shatat, genel menajer Vicente Casado ve sportif direktör Mario Husillos'un İstanbul'da sarı-kırmızılı takımın yöneticileriyle iki görüşme yaptığı belirtildi. İki akşam yemeğinde yapılan görüşmelerde karşılıklı anlaşma sağlandığı vurgulandı.
Malaga'nın 27 yaşındaki futbolcuyu bir sezon daha kiralayacağı ya da bonservisini satın alabileceği öne sürülürken, bu transfer için çok ufak pürüzlerin kaldığı ve Amrabat'ın da İspanyol ekibinde kalmaya sıcak baktığı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son şampiyon PSG, Liverpool'a ızdırap oldu!

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Bayern Münih'te Kompany ile inanılmaz rakam

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Harry Kane, 25 yıl sonra büyük ödülün peşinde!

Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!


























