"Galatasaray, Isco ile ilgileniyor"
İspanyol basını, Real Madrid ile sözleşmesi sona erdikten sonra boşa çıkan Isco ile ilgilenen kulüplerden biri olarak Galatasaray'ı da gösterdi.
İspanyol basını, Real Madrid ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıkan Isco'nun geleceğini mercek altına altı.
Diario Sport'ta yer alan haberde; İspanyol yıldızın, son dönemde Real Madrid'de fazla süre alamasa da popülerliğini yitirmediği ve önemli kulüplerin radarında olduğu ifade edildi.
Tecrübeli futbolcunun, 4 büyük ligden de teklif aldığı vurgulanırken; West Ham, Borussia Dortmund, Milan, Juventus, Sevilla, Betis ve Galatasaray'ın 30 yaşındaki futbolcuya ilgisinin olduğu belirtildi.
Isco'nun önceliğinin La Liga'da kalmak olduğu öne sürülürken, bu nedenle Sevilla ve Real Betis'in ön plana çıktığı kaydedildi. Isco'nun, Real Betis Teknik Direktörü Manuel Pellegri'ni Malaga'dan; Sevilla Teknik Direktörü Julen Lopetegui'yi ise Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'ndan yakından tanıdığı aktarıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!





















