Galatasaray'ın yerli hedefleri: Ozan ve Ahmetcan!
G.SARAY'DA YERLİ GÜNDEMİ
Galatasaray, transferde önemli yerli futbolcuları da kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Türkiye'de yetişmiş kaliteli futbolcuları kadrosuna katmak istiyor.

GÜNDEMDEKİ İSİMLER
Galatasaray, stoper bölgesi için Hoffenheim'dan Ozan Kabak ve Ajax'tan Ahmetcan Kaplan'ı gündeminde tutuyor.

5 MİLYON EURO
İki futbolcudan birini kadroya katmak isteyen Galatasaray, altyapıdan yetişen Ozan Kabak için 5 milyon euro'yu gözden çıkardı. Hoffenheim ise milli futbolcu için 7.5 milyon euro talep ediyor.

SÖZLEŞMESİ
Ozan Kabak'ın Hoffenheim ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcunun transferi için bu durumu avantaja çevirmeyi planlıyor.

ABDÜLKERİM'E ALTERNATİF
Galatasaray, sol stoperde de Abdülkerim Bardakcı'ya alternatif olarak Ahmetcan Kaplan'ı istiyor.

TEKLİF PLANI
Galatasaray, 22 yaşındaki Ahmetcan Kaplan için Ajax'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmayı planlıyor.


Milan'dan Leao için 70 milyon euro'luk karar!

Borja Sainz konuştu: Athletic Bilbao!

Marotta: "Inzaghi ayrılık kararını finalden sonra aldı!"

Nemanja Matic 4 maç ceza aldı!

Manchester City, Reijnders için mutlu sona çok yakın!

Granit Xhaka'dan geleceği için açıklama!

Atalanta, Ivan Juric'i göreve getirdi!

Ange Postecoglou dönemi sona erdi!

Luis Enrique'nin istediği Türk yıldız

Arsenal'in yeni gözdesi Rodrygo!
