Galatasaray'ın transfer listesinde: Alban Lafont
Nantes forması giyen Alban Lafont, Galatasaray'ın kaleci listesinde yer alıyor.

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera konusundaki belirsizlik devam ediyor.
MUSLERA İHTİMALLERİ
38 yaşındaki file bekçisinin yeni sözleşme ihtimali, ülkesi Uruguay'a dönme ve futbolu bırakma ihtimalleri bulunuyor.
Galatasaray, Muslera'nın ayrılık ihtimalini göz önüne alarak kaleci transferi için çalışmalarına devam ediyor.
GALATASARAY'IN LİSTESİNDE
Sarı-kırmızılıların listesindeki isimlerden birinin Nantes forması giyen Alban Lafont olduğu öne sürüldü.
Fransız basınında yer alan habere göre, Nantes, bu yaz 26 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Nantes'ın, Lafont için gelecek kiralama ve bonservisli transfer teklifini kabul etmeye hazır olduğu belirtildi.
Nantes'ın bu kararının ardından birçok takımın şimdiden Lafont için girişimlere başladığı ve bu takımlardan birinin Galatasaray olduğu iddia edildi. İtalyan basınından Nicolo Schira, Galatasaray'ın 26 yaşındaki file bekçisini transfer listesinde tuttuğunu duyurdu. Albant Lafont, daha önce de Galatasaray'ın transfer gündemine gelmişti.
4 MİLYON EURO
Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösterilen Lafont'un Nantes ile mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya ve Lille yenişemedi!

Bologna - Juventus maçında kazanan yok!

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"
