Galatasaray'ın Singo transferinde yeni pürüz
Galatasaray, Wilfried Singo transferinde bu kez oyuncunun ekstra talepleriyle karşılaştı. Monaco ile pazarlık sürerken, Fildişili futbolcunun istekleri süreci zora soktu.
Galatasaray'ın hem sağ bek hem de stoper mevkilerinde oynayabildiği için teknik direktör Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi çok istediği Wilfried Singo transferinde yeni bir engel ortaya çıktı.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, sarı kırmızılılar bir yandan Fransız kulübü Monaco ile pazarlıklarını sürdürürken, şimdi de Fildişi Sahilli oyuncunun ekstra talepleriyle karşılaştı. Oyuncunun yıllık ücret beklentisi ve imza parası gibi isteklerinin transfer sürecini zorlaştırdığı ifade ediliyor.
OKAN BURUK ÇOK İSTİYOR
Okan Buruk, 24 yaşındaki futbolcunun hem çok yönlü oyunu hem de fiziksel gücüyle savunmaya büyük katkı sağlayacağını düşünüyor. Ancak yönetim, mali şartları kulüp bütçesini zorlamayacak şekilde dengelemek istiyor.
Transfer görüşmelerinin önümüzdeki günlerde yeniden şekillenmesi ve tarafların ortak noktada buluşmaya çalışması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!


























