Galatasaray'ın savunması düştü
Spor Toto Süper Lig'in en az gol yiyen takımı olan G.Saray son 2 maçta Muslera ve defansın kritik hatalarıyla kalesinde tam 6 gol gördü
Fotomaç

Fotoğraf : AA
Spor Toto Süper Lig'in en az gol yiyen takımı olan lider Galatasaray, son 2 maçında bu performansını koruyamadı.
30. haftada 64 golle ligin en golcü 2. takımı konumundayken kalesinde 20 gole izin vererek en iyi savunma yapan takımı oldu. Ligin 30. haftasına kadar maç başına 0.7 gol yiyen Galatasaray, son 2 haftada bu savunma performansını sürdüremedi.
Sarı-kırmızılı ekip, ligin 31. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı, ardından Beşiktaş'a 3-1 yenildi.
İyi savunması ve kalecisi Fernando Muslera'nın müthiş performansıyla şampiyonluk yarışında öne çıkan Galatasaray, son 2 karşılaşmada 6 gol yedi. Bu karşılaşmalarda biri doğrudan rakibi olmak üzere 2 takıma 5 puan kaybetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
