Galatasaray'ın Sanchez sevinci!
Galatasaray'da hedef 20 Eylül'de oynanacak Kopenhag maçına tam kadro çıkmak...
Sarı-kırmızılılar için Kopenhag'dan alınacak puanlar bir üst tur çıkmak ya da grubu 3. sırada bitirip Avrupa Ligi'nde yola devam etmek için hayati önem taşıyor.
Bu maçlara yeni transferler Davinson, Ndombele, Ziyech ve Zaha'nın yetişmesi için yoğun çaba harcanıyor.
Ndombele, Ziyech ve Zaha her geçen gün performansını yükseltiyor. Davinson'un ise 14 Eylül'de takıma katılması bekleniyor. Milli takımdan hazır dönecek olan Kolombiyalı stoper, Kopenhag karşısında takımdaki yerini alacak.
ŞİLİ MAÇINA ÇIKACAK
Futbol Federasyonu'nun "ıslak imzaya gerek yok" kuralı sayesinde Galatasaray, Davinson Sanchez'i Türkiye'ye getirmeden 4 yıllık sözleşme imzalattı. Kolombiyalı stoper çarşamba günü Santiago'da Şili Milli Takımı'na karşı sahada olacak. Karşılaşmanın ardından da İstanbul'a gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"


























