Galatasaray'ın sağ bek için A-B planı
Guela Doue için bir türlü Rennes ile anlaşma zemini bulamayan Galatasaray, sağ bek için rotasını Mazraoui ve Montiel'e çevirdi.
Acil koduyla sağ bek arayan Galatasaray'ın gündemine gelen son isim Noussair Mazraoui.
Sport Bild'in haberine göre Sacha Boey, Stanisic ve Kimmich'le girdiği rekabette gözden düşen Bayern Münih'in Faslı futbolcusu, ayrılık isteğini Alman devine iletti. Bu gelişmenin ardından harekete geçen sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki futbolcu için girişimlere başladı.
Bayern'le 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunan ve 30 milyon Euro piyasa değeri bulunan Mazraoui'yi ilk etapta kiralamak isteyen Galatasaray yönetimi, yüksek bonservis talebi olması halinde bu ismin alternatifini de hazırladı.
B PLANI: GONZALO MONTIEL
Sezonu Nottingham'da kiralık olarak geçiren Sevilla'nın Arjantinli futbolcusu Gonzalo Montiel için de temaslar başladı.
Copa America'da şampiyonluk yaşayan 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu sağ bekte ciddi bir alternatif konumunda.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City, FA Cup'ta çeyrek finalde!

Chelsea, turu uzatma dakikalarında kopardı

Kenan Yıldız'dan Pisa'ya hem gol, hem de asist!

Atalanta - Udinese maçında beraberlik!

Leipzig, sahasında geri döndü!

Muriqi'nin 2 golü Mallorca'ya yetmedi!

Liverpool'da Ryan Gravenberch ile imza

Manchester City'de Bernardo Silva ile veda yakın!

Luis Diaz'dan inanılmaz rakamlar!

Arsenal, FA Cup'ta çeyrek finale kaldı!



























